Cele mai detestate caracteristici din cauza cărora se destramă cuplurile
O cercetare internaţională coordonată de Universitatea din Padova a identificat cele mai detestate 6 caracteristici ale partenerului din cauza cărora se destramă cuplurile.
Participanţii au evaluat 49 de calităţi negative ale partenerului, care fuseseră deja identificate de un studiu realizat la Universitatea Western Sydney (Australia).
Cele 6 caracteristici detestate sunt:
1. Igiena insuficientă şi îngrijirea personală precară, care poate provoca, de asemenea, un miros urât al partenerului.
2. Relaţia este întotdeauna în mare pericol dacă partenerul are o anumită formă de dependenţă, cum ar fi consumul de alcool, fumatul sau drogurile.
3. Nici un partener autoritar şi gelos nu este tolerat, mai ales în primele etape ale relaţiei. Iar aceasta este cea mai periculoasă caracteristică pentru durata unei relaţii, alături de neglijenţa personală.
4. Un alt factor care afectează negativ relaţia este indiferenţa: un partener insensibil, dezinteresat, nepăsător şi nesigur. Indiferenţa este considerată a fi cel mai grav defect în relaţiile de lungă durată.
5. Relaţia nu poate dura cu un partener "promiscuu" care a avut - sau, mai rău, ascunde - mai multe relaţii.
6. Nu este iubit nici partenerul pasiv faţă de viaţă. Cel care este lipsit de ambiţie şi cu puţine perspective de viitor nu oferă siguranţă şi fiabilitate.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro
- Alegătorii americani bărbaţi, superponderali, care nu au studii superioare, care nu au prieteni şi care sunt loviţi în masculinitatea lor, au înclinat balanţa în favoarea lui Donald Trump. Într-o analiză, New York Times, unul dintre cele mai importante ziare americane, spune că diviziunea pe diplome a devenit cea mai importantă diviziune în viaţa americană