Cinci remize din 6 meciuri, în Grupa C, la Euro 2024, trimit Anglia, Danemarca şi Slovenia în optimi

Autor: Rafael Hekman Postat la 26 iunie 2024 15 afişări

Cinci remize din 6 meciuri, în Grupa C, la Euro 2024, trimit Anglia, Danemarca şi Slovenia în optimi

Două remize fără goluri, în ultima rundă a Grupei C, la Euro 2024, au stabilit trei din echipele calificare în optimile de finală ale competiţiei. Anglia câştigă grupa neconvingător, în faţa Danemarcei şi Sloveniei, cu câte 3 puncte, din trei remize, departajate de criteriul clasării în calificări.

Serbia se înscrie pe lista echipelor care pleacă acasă, după două remize şi o înfrângere, în singura partidă ce nu s-a terminat la egalitate în grupă, fiind învinsă de Anglia, cu 1-0.

Departajarea dintre Danemarca şi Slovenia s-a făcut pe baza clasamentului realizat în urma meciurilor din preliminarii, după ce toate celelalte criterii le-au menţinut la egalitate perfectă.

O victorie a Angliei în faţa Sloveniei, ar fi consfinţit calificarea în optimi a Ungariei, care astfel mai are de aşteptat rezultatele din ultimele două grupe, ale căror meciuri se joacă miercuri.

În acest moment se cunosc două dintre meciurile din optimi, Elveţia urmând să întâlnească Italia, iar Germania se va confrunta cu Danemarca.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anglia,
danemarca,
slovenia

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.