Ciolacu: Am un motiv personal de îngrijorare în ceea ce priveşte finanţarea metroului din Cluj

Autor: Cosmin Pirv Postat la 21 septembrie 2024 7 afişări

Ciolacu: Am un motiv personal de îngrijorare în ceea ce priveşte finanţarea metroului din Cluj

Premierul Marcel Ciolacu a spus sâmbătă că are un motiv de îngrijorare în ceea ce priveşte finanţarea metroului din Cluj-Napoca, dar dă asigurări că vor fi găsite soluţii pentru continuarea investiţiei.

„Am un motiv personal de îngrijorare în ceea ce priveşte finanţarea metroului de la Cluj-Napoca. Am vorbit şi cu domnul primar. Ştie şi dânsul speţa foarte bine, dar dumneavoastră ştiţi foarte bine că finanţarea era parţială, erau doar 300 de milioane de euro, necesarul pentru această investiţie fiind de 2,2 miliarde. Oricum trebuia căutată o sursă de finanţare pentru a finaliza întreg proiectul”, a spus premierul.

Marcel Ciolacu a declarat că trebuie aşteptat răspunsul Comisie şi a dat asigurări că vor fi găsite soluţii pentru continuarea investiţiei.

„N-am stat anchilozaţi, adică cumva la ce mesaje am primit trebuia să anticipăm anumite lucruri mai ales că este o investiţie în curs. Poate ar fi trebuit anticipate de către domnul primar, dar câteodată n-avem informaţia când ne dorim. Eu sunt ferm convins, şi cu această modificare şi din certificatele verzi, e transport verde metroul, vom găsi soluţiile cele mai bune să nu oprim această investiţie”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
metrou,
finanţare,
marcel ciolacu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.