Ciolacu, discuţii cu partidele pentru finalizarea calendarului electoral

Autor: Andreea Tobias Postat la 01 iulie 2024 26 afişări

Premierul Marcel Ciolacu are, luni, discuţii cu partidele politice pentru finalizarea calendarului electoral. Discuţiile de luni vin în contextul în care PSD şi PNL, principalele partide din coaliţie, nu au ajuns la un consens în privinţa alegerilor prezidenţiale.

Ciolacu, discuţii cu partidele pentru finalizarea calendarului electoral

Programul premierului va include o serie de discuţii cu reprezentanţii partidelor politice pentru finalizarea calendarului electoral pentru alegerile prezidenţiale şi parlamentare din 2024.

Discuţiile încep la ora 10.00 cu USR, continuă la ora 11.00 cu AUR.

La ora 12.00 premierul merge la ceremonia de aniversare a 25 ani de la înfiinţarea Direcţiei Generale de Informaţii a Apărării şi reia discuţiile la ora 14.00, cu UDMR.

Urmează la ora 15.00 discuţii cu SOS, iar la ora 16.00 cu Grupul Minorităţilor Naţionale şi la ora 17.00 cu PUSL.

La întâlniri, din partea Guvernului vor participa premierul Marcel Ciolacu, viceprim-ministrul Marian Neacşu şi vicepremierul şi ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
negocieri,

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.