Ciucă: Toată lumea vrea să urmeze modelul liberal de administraţie

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 04 iunie 2024 20 afişări

Peste tot pe unde am umblat prin ţară, în pieţe, în târguri, pe străzi, pe uliţe, toată lumea vrea să urmeze modelul liberal de administraţie pentru că au văzut care este diferenţa, spune liderul PNL, Nicolae Ciucă

Ciucă: Toată lumea vrea să urmeze modelul liberal de administraţie

„Vin de la Neamţ, de la Botoşani, de la Suceava. (..) Peste tot, există acest entuziasm, există mobilizare, încredere şi avem mesajul din comunicarea cu cetăţenii, peste tot pe unde am umblat prin ţară, în pieţe, în târguri, pe străzi, pe uliţe, toată lumea vrea să urmeze modelul liberal de administraţie pentru că au văzut care este diferenţa. Sunt convins că şi la Bistriţa se va întâmpla acelaşi lucru, pentru că sunteţi între aceste judeţe administrate de liberali care au demonstrat prin fapte cum se face administraţie pentru cetăţeni”, spune la un eveniment electoral Nicolae Ciucă.

El afirmă că PNL „a demonstrat că este cu adevărat partidul care a reuşit să recupereze din nivelul de rămânere în urmă în ceea ce priveşte dezvoltarea la nivel local şi nu doar să recupereze ci să asigure o perspectivă şi un trend de dezvoltare în toate judeţele unde noi avem preşedinţi de CJ şi primării”.

„ E Clujul, e Bihorul, este Suceava, este Iaşul, nu mai vorbim de Alba, de Sibiu, Braşov, inclusiv la Constanţa.Până pe 9 nu mai trebuie să facem decât două chestiuni. Unu, să nu greşim nimic, doi, să ne menţinem această stare de mobilizare şi de vigilenţă, astfel încât să ne asigurăm că se derulează un proces electoral corect peste tot şi toţi cei care cu adevărat merită, cei pe care cu adevărat oamenii şi-i doresc să îi reprezinte şi să îi conducă, să fie aleşi democratic, fără niciun fel de alte forme şi proceduri de atragere a electoratului. România a evoluat, românii au evoluat, se vede peste tot, nu cred că mai funcţionează această formulă de a stimula votul în vreun fel”, încheie Ciucă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciucă,
pnl,

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.