Cum au ajuns poştaşii să fie agenţi ANAF şi să invite 800.000 de români să-şi plătească datoriile, ca să beneficieze de amnistie

Autor: Răzvan Botea Postat la 10 octombrie 2024 66 afişări

Cum au ajuns poştaşii să fie agenţi ANAF şi să invite 800.000 de români să-şi plătească datoriile, ca să beneficieze de amnistie

Poşta Română a început distribuirea scrisorilor de informare cu privire la amnistia fiscală conform Convenţiei încheiate cu Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), anunţă compania naţională într-un comunicat de presă.

Peste 800.000 de contribuabili vor primi aceste notificări, care includ detalii despre cuantumul obligaţiilor restante la 31 august 2024, împărţite în sumele ce trebuie achitate şi sumele care pot face obiectul anulării.

Prin intermediul Poştei Române, contribuabilii vor primi la domiciliu:

Scrisoarea de informare care detaliază cuantumul total al obligaţiilor bugetare restante la 31 august 2024, împărţit în sumele care trebuie achitate şi cele care pot face obiectul anulării.

- Modelul "Notificării privind intenţia de a beneficia de anularea unor obligaţii bugetare".

- Modelul "Cererii privind anularea unor obligaţii bugetare".

Poşta Română va putea încasa, la domiciliul fiscal al contribuabilului sau la oficiul poştal, sumele aferente obligaţiilor bugetare ce trebuie achitate în vederea accesării facilităţilor fiscale prevăzute de Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 107/2024, în cazul contribuabililor care optează pentru plata acestor obligaţii în numerar sau prin intermediul cardurilor bancare.

Poşta Română este singura companie de curierat şi servicii poştale din România care ajunge în toate colţurile ţării, compania fiind cea responsabilă cu distribuirea pensiilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
posta romana,
postare,
romana,
amnistie,
anaf,
incasari

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.