Danone o promovează pe Oana Bejan la conducerea operaţiunilor comerciale ale diviziei din România

Autor: Cristina Bellu Postat la 16 iulie 2024 45 afişări

Danone o promovează pe Oana Bejan la conducerea operaţiunilor comerciale ale diviziei din România

Danone România a numit-o pe Oana Bejan în funcţia de Country Topline Unit Leader, începând cu luna iunie, poziţie din care va coordona operaţiunile comerciale ale companiei.

Cu o experienţă de peste 18 ani în FMCG, Oana Bejan a coordonat anterior echipa de vânzări a companiei si relaţia cu clienţii de retail modern, în calitate de Head of Retail & Sales.

„Vom continua să promovăm un stil de viaţă sănătos şi să investim în inovaţie şi sustenabilitate, asigurându-ne că fiecare decizie pe care o luăm reflectă valorile noastre fundamentale,” a declarat Oana Bejan, Country Topline Unit Leader Danone România.

Oana Bejan şi-a început cariera în Danone România în 2013 şi a ocupat diverse funcţii de conducere în departamentul de vânzări, contribuind la dezvoltarea companiei şi la consolidarea poziţiei de lider pe segmentele de iaurt şi produse pe bază de plante. De asemenea, a contribuit semnificativ la iniţiativele de inovaţie şi adaptare la piaţă, inclusiv în contextul provocărilor aduse de inflaţie şi schimbările comportamentului consumatorilor din ultimii ani, spun oficialii Danone.

Danone a achiziţionat fabrica de lactate Mioriţa din Bucureşti în anul 1996 si a produs primul iaurt in anul 1999 dupa 3 ani de investitii in modernizarea şi retehnologizarea acesteia. În prezent, 1 milion de iaurturi sunt distribuite către consumatorii români, dar şi către alte 14 pieţe europene. Danone România procesează anual peste 60.000 tone de litri de lapte 100% românesc colectat de la 22 de ferme mari şi peste 220 de gospodari.

Danone este prezent pe piaţa românească cu produse lactate proaspete (Danone, Activia, Danonino, Actimel), produse pe bază de plante (Alpro), precum şi cu produsele alimentare pentru bebeluşi şi nutriţie specializată (Aptamil, Milupa, Forticare).

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.