Din culisele tranzacţiei prin care Pavăl Holding a preluat Waldhaus Flims Wellness Resort din Elveţia: Cine sunt executivii implicaţi în preluarea complexului hotelier de cinci stele

Autor: Miruna Diaconu Postat la 06 septembrie 2024 118 afişări

Din culisele tranzacţiei prin care Pavăl Holding a preluat Waldhaus Flims Wellness Resort din Elveţia: Cine sunt executivii implicaţi în preluarea complexului hotelier de cinci stele

Pavăl Holding a preluat complexul hotelier de cinci stele Waldhaus Flims Wellness Resort din Elveţia, alături de lituanienii de la Apex Alliance. Printre executivii care au fost implicaţi în preluarea complexului hotelier de cinci stele se numără Narcisa Patrulescu, head of real estate investment la Dedeman, şi Rene Schob, head of tax & legal and board member la KPMG, potrivit unei postări de pe LinkedIn.

Narcisa Patrulescu lucrează în poziţia de head of real estate investments în cadrul Dedeman încă din 2019. Anterior, ea a lucrat pe mai multe poziţii la Colliers International, ultima fiind de senior transaction manager.

„Sunt încântată să anunţ achiziţia cu succes a resortului iconic Waldhaus Flims Wellness. Acest hotel remarcabil, cu istoria sa bogată şi împrejurimile naturale uimitoare, este un plus fantastic pentru portofoliul nostru”, scrie Narcisa Patrulescu pe pagina sa de LinkedIn.

Una dintre reacţiile la postarea sa a fost a lui Rene Schob, care a spus că “a fost o plăcere să fiu alături de echipa ta în această achiziţie”.

Prin această achiziţie, Paval Holding va face a doua sa investiţie internaţională de marcă, după achiziţia celebrului Grand Hotel Gardone din Italia în 2023. Între timp, Apex Alliance îşi va extinde portofoliul la 17 hoteluri din întreaga Europă. În calitate de francizor oficial, ea reprezintă branduri de renume mondial, precum Hilton, Marriott şi Radisson.

Rene Schob este head of tax & legal and board member la KPMG, companie la care lucrează încă din 2016.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.