Efectele gripei aviare. McDonald's Australia micşorează micul dejun din cauza penuriei de ouă

Autor: Petru Mazilu Postat la 04 iulie 2024 25 afişări

Reprezentanţii companiei McDonald's Australia au decis să micşoreze perioada în care se poate lua micul dejun în restaurantele australiene. De vină este gripa aviară care a produs o criză a ouălor. Milioane de păsări au fost sacrificate din cauza bolii.

Efectele gripei aviare. McDonald's Australia micşorează micul dejun din cauza penuriei de ouă

Anunţul a fost făcut pe Facebook.

„La fel ca mulţi retaileri, gestionăm cu atenţie aprovizionarea cu ouă din cauza provocărilor actuale ale industriei”, a transmis compania adăugând că „lucrează din greu cu fermierii şi furnizorii australiani pentru a reveni la normal cât mai curând posibil."

Micul dejun este oferit clienţilor doar până la ora 10.30, reducerea programului fiind de 90 de minute.

Focarele de gripă aviară din 11 ferme de păsări au dus la sacrificarea a aproximativ 1,5 milioane de pui.

Circa 10% dintre găinile ouătoare din Australia au fost sacrificate şi mai multe supermarketuri au limitat numărul de ouă pe care clienţii le pot cumpăra.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mcdonald's,
australia,
ouă

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.