Elena Lasconi: Eu am o singură echipă, echipa USR

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 13 septembrie 2024 18 afişări

Eu am o singură echipă, echipa USR, spune liderul formaţiunii, Elena Lasconi, la evenimentul USR Bucureşti de lansare a campaniei de strângere de semnături pentru alegerile prezidenţiale şi parlamentare 2024, la care a fost prezent şi primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

Elena Lasconi: Eu am o singură echipă, echipa USR

USR Bucureşti a lansat oficial, vineri, campania de semnături pentru alegerile prezidenţiale şi parlamentare 2024.

„Este o responsabilitate uriaşă. Simt aceeaşi presiune ca în 2020, când oamenii mă priveau ca pe ultima lor speranţă. Cred acest lucru din toată inima, dar pentru asta trebuie să luptăm. Cei în care am investit încrederea şi candidează trebuie să câştige, au datoria să câştige. Eu am o singură echipă, echipa USR. Fiecare dintre noi a ieşit din zona sa de confort. În faţa tuturor încercărilor de intimidare şi a calomniilor, s-a lăsat cineva intimidat? Tremură cineva? Nu. Aşadar, mergem înainte cu hotărâre’’, a declarat Elena Lasconi, preşedinta USR.

„Vă aşteaptă din nou câteva luni dificile, dar decisive pentru următorii patru ani şi pentru viitorul ţării şi implicit al oraşului nostru. USR Bucureşti a fost partenerul meu timp de 4 ani, am fost parteneri în campania electorală şi vom rămâne la fel şi în următorul mandat. Pentru asta vă sunt recunoscător şi vă mulţumesc”, spune Nicuşor Dan, primarul Capitalei.

„Gânditi-vă cât de mult au crescut mulţi lideri din organizaţia noastră şi câţi oameni buni ni s-au alăturat în toţi aceşti ani. În aproape toate domeniile politicilor publice din România, liderii USR sunt de aici, din Bucureşti. Împreună, am făcut mereu în ultimii 8 ani diferenţa şi acum, împreună, suntem mai buni, mai experimentaţi şi mai hotărâţi să schimbăm lucrurile în bine. Bucureştiul nu este doar locul unde USR a început. Este şi locul în care suntem cu doi paşi înainte. Suntem o echipă performantă şi am deplină încredere în acest lucru”, a transmis Vlad Voiculescu, preşedinte USR Bucureşti, care nu a putut să fie prezent la eveniment din cauza unei greve de pe aeroportul din Bruxelles.

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a subliniat: „Alegătorii au încredere în noi şi, cu fiecare pas şi fiecare alegere, câştigăm puncte. Avem un primar performant, fondatorul USR, Nicuşor Dan, în care avem toată încrederea şi pe care îl susţinem. Dorim să transferăm toată această încredere către candidata noastră, Elena Lasconi”.

În cadrul lansării, liderii USR Bucureşti au prezentat priorităţile şi obiectivele principale ale campaniei, „subliniind angajamentul USR Bucureşti de a aduce schimbări semnificative în peisajul politic şi de a răspunde nevoilor şi aşteptărilor cetăţenilor. Printre temele-cheie discutate se numără reforma sistemului de sănătate, educaţia de calitate pentru toţi şi transparenţa în administraţia publică”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lasconi,
usr,
semnături

Citeşte pe Gandul.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.