Elevii vor protesta în faţa Ministerului Educaţiei

Autor: Petru Mazilu Postat la 25 iunie 2024 37 afişări

Membrii Uniunii Elevilor Reprezentanţi şi ai Asociaţiei Elevilor din Bucureşti şi Ilfov vor protesta în faţa Ministerului Educaţiei. Protestul se va desfăşura marţi. Elevii sunt nemulţumiţi de propunerea de statul al elevului avansată de minister.

Elevii vor protesta în faţa Ministerului Educaţiei

Potrivit unei informări oficiale, marţi, începând cu ora 11.00, Uniunea Elevilor Reprezentanţi şi Asociaţia Elevilor din Bucureşti şi Ilfov vor fi prezente în faţa Ministerului Educaţiei pentru a protesta faţă de propunerea de Statut al Elevului.

Proiectul a fost lansat de Ministerul Educaţiei.

Elevii vor solicita adoptarea „Statutului Elevului 2.0”, propunerea de statut lansată de către organizaţia Salvaţi Copiii şi asociaţiile de elevi din ţară, în urmă cu câteva luni.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
protest,
elevi,
minister

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.