Este acesta sfârşitul carierei pentru Joe Biden? Un număr tot mai mare de politicieni democraţi cer retragerea acestuia din cursa prezidenţială. „Chiar dacă nu voi vota cu el, Donald Trump va câştiga”

Autor: Valeriu Dănilă Postat la 03 iulie 2024 46 afişări

Este acesta sfârşitul carierei pentru Joe Biden? Un număr tot mai mare de politicieni democraţi cer retragerea acestuia din cursa prezidenţială. „Chiar dacă nu voi vota cu el, Donald Trump va câştiga”

Joe Biden se confruntă cu noi presiuni pentru părăsi cursa electorală, mai mulţi politicieni de top din partidul Democrat îndemându-l public să renunţe la candidatură, scrie FT.

Llyod Doggett, un congressman din Texas, a devenit primul politician din tabara democrată care a cerut public ca Biden să nu mai candideze pentru un nou mandat. „Riscurile unei eventuale victorii ale lui Trump sunt prea mari”, a arătat acesta.

În acest timp, Jared Golden, un congressman din Maine a publicat un articol de opinie în ziarul Bangor Daily News, explicând că nu are încredere în şanşele lui Biden de a îl învinge pe Trump în noiembrie.

„Chiar dacă nu voi vota cu el, Donald Trump va câştiga”, a afirmat Jared Golden.

Aceste declaraţii ale membrilor Congresului SUA vin chiar înaintea unei întâlniri organizate de preşedinte cu guvernatorii statelor conduse de politicieni democraţi. Aceştia vor să discute cu preşedintele Biden despre şanşele unei victorii împotriva lui Trump.

Dezbatarea de săptămâna trecută dintre Trump şi Biden a pus în lumina reflectoarelor vârsta înaintată preşedintelui SUA şi capacitatea acestuia de conduce ţara.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Joe Biden. prezidentiale,
alegeri SUA

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.