Explozie urmată de incendiu la un magazin de bricolaj din oraşul Botoşani

Autor: Mediafax Postat la 07 iunie 2024 23 afişări

Explozie urmată de incendiu la un magazin de bricolaj din oraşul Botoşani

O explozie urmată de incendiu s-a produs vineri la un magazin Dedeman din oraşul Botoşani. Autorităţile sunt în alertă. Şapte persoane au fost rănite şi privesc îngriji, alte 30 au ieşit singure din magazin. 

„Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie”, informează IGSU.

Din primele informaţii, şapte persoane au fost rănite şi privesc îngriji medicale. Alte 30 de persoane au ieşit singure din magazin.

Se intervine pentru căutarea alte persoane surprinse în magazin şi pentru stingerea incendiului.

Au fost alocate 2 autospeciale de stingere, 1 autospecială transport personal victime multiple, 2 ambulanţe SMURD şi 1 unitate de terapie intensivă mobilă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
explozie,
botosani,
magazin,
incendiu

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.