Focar de Covid-19 la Spitalul Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 02 octombrie 2024 21 afişări

Un focar de Covid-19 a fost identificat la nivelul secţiei Cardiologie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc. Conducerea unităţii spitaliceşti a suspendat, printre altele, vizitele, spitalizările de o zi şi a pacienţilor cronici.

Focar de Covid-19 la Spitalul Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc

„În atenţia pacienţilor. Din cauza unui focar Covid-19 😷 identificat la nivelul secţiei Cardiologie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc, începând de ieri, 01.10.2024, s-au luat o serie de măsuri de prevenţie”, anunţă Consiliul Judeţeann harghita.

Astfel, se suspendă pentru o săptămână vizitele la nivelul secţiei, spitalizările de zi şi se amână pentru o săptămână internările pacienţilor cronici.

„Cazurile acute şi urgenţele vor fi preluate în continuare. Toţi pacienţii care se internează pe secţie se vor testa prin test rapid Covid19. În cadrul personalulul medical se ţine triaj epidemiologic la intrarea în tură. Situaţia epidemiologică se va reevalua după o săptămână. Pacienţii programaţi pentru internare au fost înştiinţaţi şi vom înştiinţa opinia publică în continuare de măsurile luate”, potrivit sursei citate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
covid 19,
spital,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.