Fundaţia Mobexpert se va implica începând de anul acesta în sustinerea programului SOS Satele Copiilor România, cu sprijin financiar şi logistic

Autor: Roxana Rosu Postat la 11 ianuarie 2024 54 afişări

Fundaţia Mobexpert se va implica începând de anul acesta în sustinerea programului SOS Satele Copiilor România, cu sprijin financiar şi logistic

Fundaţia Mobexpert se va implica începând de anul acesta în sustinerea programului SOS Satele Copiilor România, cu sprijin financiar şi logistic, donatia din 2024 urmând să acopere costurile zilnice pentru una din casele SOS din Bucureşti, precum şi alte proiecte educaţionale sau de timp liber.

"Sunt mamă a doi copii şi înţeleg importanţa creşterii lor într-un mediu plin de iubire şi susţinere, atât morală, cât şi financiară. Fiecare copil are un potenţial propriu şi merită şansa la o viaţă plină de afecţiune şi siguranţă. Am fost profund impresionată de poveştile tinerilor aflaţi în grija SOS Satele Copiilor şi de cât de dedicată este echipa de acolo. Acest lucru a contribuit semnificativ la decizia mea de a mă implica în acest proiect. Dorim să le oferim acestor copii condiţii optime pentru copilărie şi adolescenţă, pregătindu-i pentru viaţă. În 2024, ne vom concentra pe casa 10 din cadrul SOS Satele Copiilor, unde trăiesc şase fete cu vârste între 12 şi 16 ani. Fiecare are propriul vis la care vom contribui pentru a-l transforma în realitate", a declarat Diana Şucu, Vice-preşedinte Fundaţia Mobexpert.

Donaţia anuală oferită de Fundaţia Mobexpert va asigura suport financiar pentru educaţie, facilităţi logistice şi proiecte speciale care vor contribui la dezvoltarea şi bunăstarea copiilor. Diana Şucu se va implica personal în următoarele luni în derularea unei serii de proiecte pentru cele şase fete din casa 10, cât şi pentru ceilalti copii şi tineri sustinuti de SOS Satele Copiilor, programul Bucureşti.

" Fiecare formă de implicare contează, fie că este vorba de donaţii materiale, proiecte sociale sau dedicarea timpului şi expertizei noastre. Prin sprijinul acordat în perioada următoare, ne dorim să oferim acestor tineri şansa de a-şi scrie propria poveste de succes. Este o investiţie în viitorul nostru colectiv, unde fiecare copil să simtă că aparţine şi că are locul său într-o lume plină de iubire şi solidaritate", adaugă Diana Şucu.

Fundaţia Mobexpert a fost fondată în urmă cu 17 ani şi a sustinut peste 1.000 de proiecte din domenii esenţiale, precum sănătate, educaţie, sport, cazuri sociale, cultură şi mediu. Fundaţia a fost implicată în proiecte legate de asigurarea tratamentului pentru copiii bolnavi, sprijinirea unor aşezăminte religioase şi evenimente culturale, mobilarea caselor distruse de inundaţii, dotarea secţiilor de oncologie ale spitalelor, renovarea bazelor sportive pentru sportul de masă, susţinerea personalului medical în lupta cu pandemia de coronavirus, donarea de produse pentru refugiaţii ucraineni.

“Suntem recunoscători şi bucuroşi pentru fiecare membru al Familiei SOS. Împreună, putem oferi copiilor modele bune de urmat în viaţă şi toate premisele unei dezvoltări armonioase. Casa mamei Ana a câştigat un prieten care a înţeles că viitorul unui copil se creează prin implicarea pe termen lung, cu iubire, grijă şi educaţie”,  a spus Diana Podaru, Director General SOS Satele Copiilor România

SOS Satele Copiilor România este active de 30 de ani în România şi are peste 100.000 de beneficiari în toate programele derulate. În acest timp, peste 500 de copii şi tineri au avut parte de îngrijire în case de tip familial, peste 1.300 de familii vulnerabile au fost asistate, iar peste 4.500 de copii au fost sprijiniţi să rămână alături de părinţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
copii,
implicare,
proiecte,
sustinere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.