LIVE: ZF Real Estate by Storia - De la mirajul comisionului la meseria asumată: ce face diferenţa în imobiliare în 2025?

Geometrie dulce

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 29 iunie 2019 116 afişări

După ce s-a plimbat prin diverse ţări uimind cu arta sa de a crea prăjituri şi torturi cu ajutorul unei imprimante 3D, cunoscuta specialistă de origine ucraineană în patiserie şi cofetărie Dinara Kasko a poposit la Boston, unde a deschis un local.

Geometrie dulce

Jonquils Cafe & Bakery are în meniu şi sanvişuri, dar principala atracţie o reprezintă deserturile cu forme geometrice preparate în tăvi de silicon tipărite la o imprimantă 3D de către Dinara Kasko şi colegii săi. Unele dintre deserturi seamănă a mere, cireşe sau boabe de cafea, în timp ce altele au un aspect ceva mai neobişnuit.

Urmărește Business Magazin

0 seconds of 1 minute, 7 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
00:00
01:07
01:07
 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.

www.zf.ro
Impactul real al tarifelor preşedintelui Trump: La ce preţ ar putea ajunge un iPhone dacă tarifele rămân în picioare? Costurile urcă de până la 10 ori