George Simion: Mă aştept la orice din partea lor, că este disperare mare în sistem. Nu cedez

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 07 octombrie 2024 11 afişări

Liderul AUR, George Simion, afirmă că nu abandonează cursa pentru Cotroceni. „Mă aştept la orice din partea lor. Nu renunţ. Mă aştept la probleme interne şi externe, la înscenări, la plantare de probe, la înregistrări audio-video false, mă aştept la orice pentru că este disperare mare în sistem”.

George Simion: Mă aştept la orice din partea lor, că este disperare mare în sistem. Nu cedez

„Noi suntem următorii. Vor să ne denigreze, vor să ne scoată din cursă, vor să ne păteze, aşa cum au făcut cu alţi contracandidati din zona suveranistă. Şi nu vă gândiţi că nu o vor face. Cu trei zile înainte de alegerile europarlamentare ne-am trezit, luaţi de pe stradă efectiv, mi s-au luat laptopurile, listele electorale, telefoanele, nici acum nu mi s-au dat înapoi, iar aceiaşi procurori conduşi de Rares Petru Stan, stau şi vor încerca să facă descinderi la noi. Mă aştept la orice din partea lor. Nu sunt şantajabil, dragi prieteni. Nu renunţ. Mă aştept la probleme interne şi externe, mă aştept la înşcenări, mă aştept la plantare de probe, mă aştept la înregistrări audio-video false, mă aştept la orice pentru că este disperare mare în sistem. Veţi avea pe cine vota la alegerile prezidenţiale”, spune George Simion.

El afirmă că „visul ambasadelor (este - n.r.) de a-i avea pe Ciucă şi Ciolacul în turul 2 şi stabilitate, adică România furată, bogată, trădată, furată, minţită, să fie dus la bun sfârşit”.

„Nu mă interesează ce trădări vor fi, nu mă interesează ce denigrări vor fi. V-am spus de la începutul acestei lupte. Vor spune despre noi inclusiv că ne-am violat, mame. Mai avem 52 de zile şi un asalt incredibil din partea unor jurnalişti cu simbrie puşi de către fundaţiile lui George Soros şi de către ambasade, de procurori care ascultă de ordine politice, de judecători cum i-aţi văzut pe cei de la Curtea Constituţională care judecă exact cum vrea sistemul. Ciucă şi Ciolacu vor să ajungă împreună în turul 2. Nu vă faceţi iluzii, cuplul acesta politic nu a dispărut. Cuplul acesta politic vrea să finalizeze distrugerea României. Eu nu sunt şantajabil, nu cedez, nu renunţ, nu îngerunchez decât în faţa lui Dumnezeu. George Simion nu renunţă, merge până la capăt”, încheie Simion.

Diana Şoşoacă nu poate candida la Preşedinţia României, după ce Biroul Electoral Central (BEC) a respins şi a doua candidatură depusă de europarlamentar. Decizia de duminică poate fi atacată la CCR.

Primul dosar de candidatură a fost respins sâmbătă de judecătorii CCR.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
simion,
alegeri,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.