Grindeanu, despre închiderea Văii Oltului:Îmi asum, sunt mai importante autostrăzile decât alegerile

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 05 iulie 2024 101 afişări

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, spune, vineri, că nu va renunţa la restricţionarea traficului pe Valea Oltului: „Ştiu că e an electoral, dar sunt mai importante autostrăzile decât alegerile. Îmi asum”.

Grindeanu, despre închiderea Văii Oltului:Îmi asum, sunt mai importante autostrăzile decât alegerile

„Ştiu că e an electoral şi ştiu că poate 90% dintre oamenii politici ar fi luat decizia să amâne eventualele lucruri care să ducă la un disconfort. Dar autostrăzile nu au culoare politică şi atât timp cât soluţia este aceasta, dacă vrem să avem autostrăzi, de a restricţiona pe o perioadă de o lună traficul, eu nu ezit, chiar dacă e an electoral şi chiar dacă mulţi mi-au spus că ar fi mai bine să amânăm, sunt mai importante autostrăzile decât alegerile. Au fost destui ani în care probabil că s-a gândit altcumva şi au fost mai importante alte lucruri. Îmi asum acest lucru. Pe mine mă interesează să fac autostrăzi în România, cu toate riscurile”, spune Sorin Grindeanu.

El spune că este deschis la propuneri alternative.

„Sigur că sunt deschis la propuneri care ar putea îmbunătăţi ceea ce colegii din CNAIR şi Poliţia Rurieră au gândit. Suntem deschişi”, încheie Grindeanu.

Între 8 iulie şi 9 august circulaţia pe Valea Oltului va fi închisă pe parcursul zilei pentru efectuarea de lucrări la autostrada Sibiu-Piteşti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
grindeanu,
autostradă,
valea oltului

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.