HUAWEI Pura 70 Ultra setează un nou standard în fotografia pe mobil prin camera retractabilă, fără egal

Postat la 30 mai 2024 1207 afişări

Advertorial

Ani la rând, seriile de telefoane P de la HUAWEI au adus inovaţii peste invaţii şi au uimit prin capabilităţile lor fotografice. De la prima cameră duală de pe un smartphone şi până la camera Ultra Lighting XMAGE, modelele flagship ale companiei au reuşit să surprindă în mod plăcut. În 2024, brandul reuşeşte să facă din nou acest lucru. În primul rând, prin schimbarea denumirii lineup-ului de top din P în “Pura”, cuvânt care simbolizează puritatea şi unicitatea. În al doilea rând, prin camera retractabilă prezentă pe HUAWEI Pura 70 Ultra.   

Camera Ultra Lighting Pop-Out, capabilităţi foto nemaivăzute la un smartphone

Încă de la apariţia pe piaţă a Seriei HUAWEI Pura 70, specialiştii au fost impresionaţi de performanţele remarcabile ale camerelor, dar şi de construcţia şi dispunerea lor. Forma de triunghi a modulului foto a permis crearea unui spaţiu mai mare pentru senzori şi lentile. Acest lucru a dus la integrarea unor sisteme incredibile.

Flagship-ul HUAWEI Pura 70 Ultra a intrat direct pe primul loc în topul DXOMARK, cu un scor record de 163 de puncte. DXOMARK este una dintre cele mai prestigioase organizaţii din lume care testează în detaliu camere şi echipamente foto-video, alcătuind mai apoi ierarhii.

BEATRICE COMAN, dansatoare şi antrenoare de gimnastică, pentru HUAWEI Pura 70 Ultra

HUAWEI Pura 70 Ultra este echipat cu o cameră retractabilă, Ultra Lighting Pop-out, cu un senzor larg de 1 inch şi cea mai mare diafragmă fizică din industrie F1.6. Motorul de detectare a mişcării, HUAWEI XD Motion Engine, transformă camera în cea mai bună din industrie pentru instantanee foto. Aceasta este capabilă să redea la claritate maximă obiecte aflate chiar şi la viteze de 300 km/h. Camera se extinde automat în timpul folosirii şi creează mai mult spaţiu pentru structură, cu rolul de a captura mai multă lumină. Mecanismul este foarte rezistent, fiind testat în laborator de peste 300.000 de ori.

La rândul lor, celelalte modele ale seriei, HUAWEI Pura 70 şi HUAWEI Pura 70 Pro, sunt echipate cu sisteme de camere Ultra Lighting. Senzorul principal de pe ambele telefoane are dimensiuni de 1/1.3 inci şi are o diafragmă F1.4.

Senzorii telefoto şi macro, duşi la următorul nivel

HUAWEI Pura 70 Pro şi Pura 70 Ultra au şi senzori Lighting Macro Telephoto, care asigură un zoom consistent şi imagini detaliate, în apropiere sau la distanţă. Această cameră este echipată şi cu cea mai mare diafragmă periscopică telefoto din industrie, F2.1, calitatea fotografiilor fiind la cel mai înalt nivel. Camera Ultra Lighting Macro Telephoto a modelului HUAWEI Pura 70 Ultra este şi mai performantă, datorită distanţei de zoom de 200x pe care o acoperă (0.5x-100x Zoom). Acest aspect aduce un mare avantaj mai ales atunci când este folosită pentru a surprinde peisaje cu foarte multe detalii.

În plus, funcţia Ultra Lighting Super Macro asigură cadre perfecte pentru fotografiile realizate de la distanţe de până la 5 centimetri. Zoom-ul super-macro 35x oferă detalii microscopice şi o claritate microscopică a obiectelor sau insectelor fotografiate.

Telefoanele din Seria HUAWEI Pura 70 vin cu upgrade-uri consistente şi în privinţa funcţiei de fotografie portret, interpretând inteligent lumina, umbrele, blur-ul şi tonurile pielii. Efectul de bokeh are straturi definite şi decupează cu precizie subiectul fotografiat. Camera frontală redă cu acurateţe cadrele apropiate ale feţei, proporţiile şi tonurile pielii fiind foarte naturale.

BEATRICE COMAN, dansatoare şi antrenoare de gimnastică, pentru HUAWEI Pura 70 Ultra

Cadouri şi avantaje, la comenzile plasate pe HUAWEI Store

Telefoanele din Seria HUAWEI Pura 70 sunt disponibile în România la următoarele preţuri recomandate de vânzare:

●       HUAWEI Pura 70 Ultra 16GB + 512GB – 7.499 lei

●       HUAWEI Pura 70 Pro 12GB + 512GB – 5.999 lei

●       HUAWEI Pura 70 12GB + 256GB – 4.999 lei

La achiziţia oricăruia dintre modele în perioada 22 mai - 30 iunie 2024 de pe HUAWEI Store, utilizatorii beneficiază de următoarele cadouri şi avantaje:

  • Căşti audio HUAWEI FreeBuds 5i
  • Husă de protecţie
  • Garanţie extra 12 luni
  • Un cupon suplimentar în valoare de 500 de lei pentru achiziţionarea unui HUAWEI WATCH GT 3 sau pentru a obţine o reducere de preţ la alt produs. Un singur cupon poate fi utilizat într-o comandă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fotografie,
reusita

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.