Incident la Oradea. Două tobogane gonflabile pe care se aflau copii au fost răsturnate de vânt

Autor: Petru Mazilu Postat la 01 iunie 2024 39 afişări

Două tobogane gonflabile pe care se aflau copii au fost răsturnate de vânt în cadrul evenimentului Festivalul Copiilor din Oradea. Şase copii au fost răniţi uşor, iar trei dintre aceştia au fost transportaţi la spital. Organizatorii au demontat toate toboganele.

Incident la Oradea. Două tobogane gonflabile pe care se aflau copii au fost răsturnate de vânt

Incidentul a avut loc sâmbătă după amiaza în Cetatea Oradea, în locul în care se desfăşura Festivalul Copiilor. Şase copii au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar trei dintre ei au ajuns la spital după ce toboganele au fost răsturnate de rafalele de vânt.

Organizatorii au decis să demonteze de urgenţă toate materialele gonflabile şi umbrelele de soare.

„Fenomenul meteo neprevăzut care a afectat zona centrală a oraşului a ajuns şi la Cetate. O rafală puternică de vânt a ridicat de la sol două unităţi gonflabile. În urma acesteia, şase copii au necesitat îngrijiri medicale, trei dintre aceştia fiind transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe pentru investigaţii suplimentare. În urma evaluării medicale, niciun copil nu a necesitat spitalizare iar în acest moment, toţi copiii sunt în afara oricărui pericol. Date fiind condiţiile meteo imprevizibile, s-a procedat la demontarea tuturor unităţilor gonflabile din cadrul evenimentului”, au anunţat organizatorii evenimentului Festivalul Copiilor Oradea pe Facebook.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tobogane,
vânt,
copii

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.