ING lansează o platformă în care antreprenorii au acces la oferte B2B, negociate de reprezentanţii băncii, pentru nevoile afacerii lor

Autor: Cristina Bellu Postat la 17 septembrie 2024 21 afişări

ING lansează o platformă în care antreprenorii au acces la oferte B2B, negociate de reprezentanţii băncii, pentru nevoile afacerii lor

ING lansează platforma Business Deals prin intermediul căreia antreprenorii pot obţine reduceri la o serie de produse şi servicii, de la facturare, la telefonie şi internet, la aplicaţii dedicate managementului comenzilor şi soluţii de securitate cibernetică.

Antreprenorii au acces automat la oferte, direct din ING Business, platforma de internet banking dedicată acestora, spun reprezentanţii băncii.

„Prin ING Business Deals, ne-am dorit să construim un ecosistem în care antreprenorii să aibă acces, cu doar câteva click-uri, la soluţii pentru cât mai multe nevoi concrete de business, oferite de furnizori de încredere. Dincolo de serviciile bancare, ne propunem ca această platformă să devină un one-stop shop atât pentru afaceri la început de drum, cât şi pentru cele în continuă creştere”, explică Luana Sorescu, Head of Easy Banking, în cadrul diviziei Business Banking ING Bank România.  

Printre ofertele disponibile în ING Business Deals se numără serviciile de facturare la programul Oblio. Astfel, antreprenorii pot accesa emiterea de facturi Oblio direct din ING Business. La orice operaţiune înregistrată la Registrul Comerţului. La soluţiile de securitate cibernetică de la Bitdefender, pentru 10 dispozitive. Telefoane bonus la abonamente de date şi voce, precum şi telefoane performante fără conectare de la 20 de euro, de la Vodafone. Luni gratuite pentru orice soluţie Edenred: card de masă, card de vacanţă, card cadou sau card cultural.

„Ofertele speciale şi reducerile sunt negociate special pentru antreprenorii ING. Pornim de la conversaţiile cu clienţii noştri despre serviciile pe care şi le doresc, pe lângă cele bancare, şi suntem mereu preocupaţi să adăugăm pentru ei noi parteneri şi oferte preferenţiale, care îi ajută să economisească. Mai mult, toate iniţiativele noastre converg în direcţia de a oferi antreprenorilor instrumentele esenţiale pentru a-şi gestiona afacerea, într-o singură platformă, într-un mod cât mai simplu, eficient şi în siguranţă.”, concluzionează Luana Sorescu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Business Deals,
ing,
antreprenori,
platforma,
oferte,
acces

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.