JPMorgan, cea mai mare bancă americană, sfidează vremurile, raportând un profit de 12,9 miliarde de dolari, depăşind cu mult aşteptările analiştilor

Autor: Valeriu Dănilă Postat la 11 octombrie 2024 12 afişări

JPMorgan, cea mai mare bancă americană, sfidează vremurile, raportând un profit de 12,9 miliarde de dolari, depăşind cu mult aşteptările analiştilor

JPMorgan Chase a raportat profituri de 12,9 miliarde de dolari în al treilea trimestru din acest an, mult peste aşteptările analiştilor, scrie FT.

Totuşi, veniturile nete ale băncii au fost de 12,1 miliarde de dolari, în scădere cu 2% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

După anunţul privind rezultatele financiare, acţiunile JPMorgan au crescut cu 4,5%.

Comisioanele percepute de divizia de investment banking au crescut cu 31% faţă de trimestrul trei al anului trecut, ajungând la 2,3 miliarde de dolari.

Veniturile din tranzacţionare ale JPMorgan au crescut cu 27%, faţă de anul trecut, până la 2,6 miliarde de dolari.

În acest timp, Wall Street aşteaptă cu nerăbdare dezgheţarea pieţei de M&As după ce dobânzile au început să scadă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
jpmorgan,
wallstreet,
wall street

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.