KPMG promovează mai mulţi specialişti în funcţiile de Partener şi Partener Asociat în cadrul echipei din România şi Moldova

Autor: Cristina Bellu Postat la 01 octombrie 2024 8 afişări

KPMG România şi Moldova anunţă că le-a promovat pe Andreea Niculae, Ioana Zenaida Rizea-Popp, Irina Rubeli şi Mihaela Ionescu în funcţia de Partener şi alţi şase specialişti în funcţia de Partener Asociat.

„Aceste promovări reprezintă o recunoaştere a contribuţiilor şi capacităţilor remarcabile ale colegilor noştri şi sunt convinsă că ei vor conduce creşterea viitoare a firmei, permiţându-ne să avansăm cu abordări inovatoare care aduc valoare clienţilor noştri într-un peisaj în continuă schimbare”, spune Ramona Jurubiţă, Country Managing Partner KPMG în România şi Moldova.

Andreea Niculae, Partener, Advisory, are 23 de ani de experienţă în consultanţă de afaceri şi în implementarea unor soluţii informatice complexe. De-a lungul carierei sale, a sprijinit transformările digitale ale clienţilor din diverse industrii, atât la nivel naţional, cât şi regional.

Ioana Zenaida Rizea-Popp, Partener, Audit, a demonstrat de-a lungul carierei sale abilităţi excepţionale în audit şi coordonarea echipelor. Pe lângă expertiza profesională, a jucat un rol crucial în formarea noilor generaţii de lideri, un aspect care reflectă perfect valorile KPMG, spun oficialii companiei.

Irina Rubeli, Partener, Audit, are o experienţă vastă de peste 18 ani în auditul financiar, având un parcurs impresionant în cadrul KPMG. Prin activitatea sa, a contribuit la consolidarea încrederii pe pieţele financiare, având în portofoliu clienţi importanţi din domeniul bancar şi al fondurilor de investiţii. Irina şi-a consolidat cariera printr-o experienţă internaţională în Luxemburg, unde a coordoonat activităţile de audit desfăşurate în mai multe ţări, pentru un mare grup imobiliar.

Mihaela Ionescu, Partener, Markets, vine cu o experienţă de peste 20 de ani, dintre care mulţi în funcţii de CFO în companii de top. Proiectele de transformare pe care le-a condus, precum optimizarea proceselor de afaceri şi migrarea către centre de externalizare, au adus rezultate impresionante. În rolul său actual de Head of Markets la KPMG, Mihaela colaborează strâns cu echipele de leadership ale clienţilor, pentru a înţelege mai bine provocările cu care aceştia se confruntă şi pentru a dezvolta soluţii inovatoare care să le ofere sprijinul de care au nevoie.

Anamaria Ciobanu, Partener Asociat, Advisory, are peste 20 de ani de experienţă în servicii de evaluare şi 25 de ani în mediul academic. Ea conduce o echipă multidisciplinară capabilă să ofere o gamă extinsă de servicii de evaluare, inclusiv evaluarea proprietăţilor imobiliare, a activelor mobile, a activelor necorporale, a activelor financiare, a afacerilor şi a proiectelor de investiţii. Echipa oferă, de asemenea, suport pentru evaluarea startup-urilor, evaluările transferurilor intra-grup, alocarea preţului de achiziţie, realizarea testului de depreciere, precum şi a testului investitorului/creditorului privat.

Corina Constantin, Partener Asociat, Advisory, s-a alăturat echipei KPMG în România şi Moldova de mai mult de 19 ani, iniţial ca Auditor Financiar, iar, ulterior, în cadrul departamentului de Consultanţă în Afaceri. Ea este specializată în servicii pentru sectorul energetic, cum ar fi coordonarea proceselor de fuziuni şi achiziţii (M&A), modelare financiară, strategie şi asistenţă cu privire la cadrul de reglementare, studii de fezabilitate şi pre-fezabilitate, planuri de afaceri, asistenţă pentru intrarea pe piaţă, analize şi prognoze de evoluţie a pieţei şi preţurilor, studii de impact, evaluarea afacerilor şi consultanţă în dispute. În noul său rol, Corina va coordona echipa de consultanţă pentru sectorul energetic, precum şi echipa de consultanţă ESG şi Sustenabilitate, oferind servicii precum strategie ESG, calculul amprentei de carbon, strategii de decarbonizare, implementarea şi raportarea CSRD, raportarea conform Taxonomiei UE, iniţiative privind economia circulară, trasabilitatea deşeurilor şi due diligence ESG.

Andrada Iliescu, Partener Asociat, Advisory, are peste 20 de ani de expertiză, majoritatea carierei sale în echipa KPMG România. Ea a condus cu succes programe de transformare la scară largă, aducând valoare în portofoliile clienţilor săi prin identificarea oportunităţilor de reducere a complexităţii afacerilor, scăderea costurilor operaţionale şi poziţionarea strategică pentru creştere. De asemenea, Andrada este în fruntea iniţiativelor de transformare digitală pentru clienţii săi. Combinând cunoştinţele sale ample din industrie cu expertiza echipelor tehnice, ea se asigură că proiectele de transformare digitală sunt realizate cu precizie şi eficienţă, remodelând organizaţiile pentru a se alinia cu obiectivele lor strategice prin îmbunătăţirea modelelor de afaceri şi a structurilor organizaţionale.

Alexandru Chirigiu, Partener Asociat, Tax, cu peste 18 ani de experienţă profesională, devine liderul serviciilor de contabilitate şi conformitate fiscală oferite de KPMG în România. Alexandru are o vastă experienţă şi expertiză în contabilitate, fiscalitate, raportare financiară şi servicii de consultanţă contabilă, ceea ce îl face un membru esenţial al echipei noastre de lideri. El a fost activ implicat în furnizarea de servicii de contabilitate şi fiscalitate pentru antreprenori români şi clienti internaţionali din diverse industrii şi are, de asemenea, o experienţă solidă în audit, due diligence şi supervizarea funcţiilor financiare. Alexandru se dedică integrării tehnologiilor de vârf şi inteligenţei artificiale în domeniile contabilităţii şi fiscalităţii, precum şi dezvoltării şi motivării echipelor, aducând astfel o contribuţie semnificativă, nu doar pentru clienţii noştri, ci şi pentru colegii săi.

Alexandru Comănescu, Partener Asociat, Tax, cu 19 ani de experienţă în consultanţă fiscală, Alexandru este unul dintre coordonatorii echipei de Impozite Indirecte la KPMG în România şi are o expertiză vastă în numeroase domenii, inclusiv consultanţă şi conformitate fiscală (în special TVA), raportare electronică, taxe vamale şi accize, due diligence pentru proiecte şi precum şi asistenţă în inspecţii fiscale. El este membru al grupurilor de lucru fiscale care contribuie la îmbunătăţirea legislaţiei şi conformării fiscale şi a fost implicat în implementarea soluţiilor KPMG în România pentru SAF-T, facturare electronică şi e-Transport.

Ionuţ Măstăcăneanu, Partener Asociat, Tax, cu peste 20 de ani de experienţă în domeniul fiscal, Ionuţ coordonează echipa de consultanţi fiscali din cadrul KPMG în România axată pe consultanţa oferită instituţiilor financiare şi companiilor în gestionarea provocărilor generate de reglementările fiscale . El a coordonat proiecte complexe, incluzând reorganizări corporative, toate etapele achiziţiilor (de la due diligence la structurarea şi finalizarea tranzacţiilor), Oferte Publice Iniţiale (IPO-uri), precum şi tranziţia la IFRS ca bază contabilă. Ionuţ a dezvoltat procese şi proceduri pentru a ajuta organizaţiile să gestioneze noile obligaţii de conformitate în ceea ce priveşte transparenţa fiscală. De asemenea, a contribuit la diverse iniţiative legislative, prin implicarea sa activă în grupurile de lucru organizate de asociaţiile de afaceri şi Ministerul Finanţelor Publice.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.