Lasconi: Liberalii să mă susţină pe mine, că pe Ciucă nu poţi să îl dezlipeşti din poză de Ciolacu

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 01 iulie 2024 50 afişări

„Să mă susţină pe mine, pentru că, pe domnul Ciucă nu mai poţi să îl dezlipeşti din poză de domnul Ciolacu”, este mesajul Elenei Lasconi adresat liberalilor, în contextul candidaturii sale la alegerile prezidenţiale

Lasconi: Liberalii să mă susţină pe mine, că pe Ciucă nu poţi să îl dezlipeşti din poză de Ciolacu

„Am făcut apel şi fac încă odată apel către partidele care se consideră de dreapta şi şi centru dreapt pentru că în momentul de faţă eu spun că singura opţiune liberală din România este USR-ul. Să mă susţină pe mine, pentru că, pe domnul Ciucă nu mai poţi să îl dezlipeşti din poză de domnul Ciolacu. Au pierdut foarte mult din încrederea electoratului, au greşit de două ori prin coaliţia cu PSD şi eu cred că este o greşeală şi electoratul de dreapta, liberal, este dezamăgit”, spune Elena Lasconi.

Ea afirmă că eşicherul de dreapta trebuie reconsolidat.

„Noi, pentru a avea democraţie în ţara asta, avem nevoie şi de socialişti şi de liberali, şi noi trebuie să consolidăm tot ce înseamnă dreapta”, încheie Lasconi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lasconi,
prezidenţiale,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.