Marcel Ciolacu: Impozitele pe proprietate vor rămâne neschimbate în 2025

Autor: Iris Dutescu Postat la 23 octombrie 2024 18 afişări

Marcel Ciolacu: Impozitele pe proprietate vor rămâne neschimbate în 2025

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat miercuri că impozitele pe proprietate vor rămâne neschimbate în 2025, după ce aplicarea noului mod de calcul al valorii impozabile pentru clădiri a fost amânată până la 1 ianuarie 2026.

„Avem noutăţi importante şi în domeniul fiscal şi, surpriză, sunt veşti bune! Anul viitor românii plătesc acelaeaşi impozite pe proprietate! Am amânat până la 1 ianuarie 2026 aplicarea noului mod de calcul a valorii impozabile pentru clădiri, pe baza valorii din studiile de piaţă”, a declarat Marcel Ciolacu.

Conform premierului, între timp, Ministerul Finanţelor trebuie să creeze o structură specializată care să gestioneze această schimbare, iar Agenţia de Cadastru va avea obligaţia de a furniza datele necesare către această nouă structură.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marcel ciolacu,
impozite,
proprietate

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.