Marele recif din farfurie
De ce să arunci deşeurile dacă le poţi găsi o întrebuinţare este o întrebare pe care şi-o pun tot mai multe organizaţii ecologiste, companii sau chiar autorităţi.
Un răspuns au găsit, se pare, autorităţile din localitatea Hempstead de pe Long Island din statul american New York, care s-au adresat restaurantelor din zonă care servesc clienţilor fructe de mare, cerându-le să nu mai arunce cochiliile rămase din procesul de preparare a mâncării, ci să le doneze pentru un proiect ecologic. Cochiliile astfel obţinute sunt introduse în saci de plasă metalică care servesc ulterior drept părţi componente ale unui recif artificial menit să protejeze zona de mareele de furtună şi să atragă vieţuitoare marine care să ajute la curăţarea apelor poluate din partea locului.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro