Michelin a ajuns la vânzări de 13 milioane de anvelope de iarnă din gama Alpin şi 20% cotă de piaţă

Autor: Bogdan Alecu Postat la 27 octombrie 2024 14 afişări

Michelin a ajuns la vânzări de 13 milioane de anvelope de iarnă din gama Alpin şi 20% cotă de piaţă

Gama de anvelope de iarnă Michelin Alpin, a atins vânzări de 13 milioane de unităţi cu primele şase generaţii ale sale, pe 32 de pieţe la nivel mondial, sau echivalentul echipării a mai bine de 3,2 milioane de maşini. Cota de piaţă a anvelopelor a fost de 20% la nivel european, potrivit datelor Michelin.

Odată cu cea de-a şaptea generaţie, anvelopele de iarnă sunt proiectate de la început pentru a echipa atât maşini pe combustie, cât şi electrice şi hibride - şi va fi disponibilă în 62 de dimensiuni, de la 15 la 20 de inchi.

În plus, datorită expertizei Michelin în domeniul imprimării 3D a metalelor, care permite realizarea unor matriţe complexe, anvelopa Alpin 7 ce permite  ca noi caneluri să apară pe măsură ce anvelopa se uzează.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
michelin,
anvelope de iarna

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.