Mihaiu: Întâmplător sau nu la Sectorul 2 avem cea mai mare pondere de voturi nule din Bucureşti

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 12 iunie 2024 24 afişări

În Sectorul 2 sunt cele mai multe voturi nule din Bucureşti, afirmă Radu Mihaiu. „Zilele acestea am cerut calm o numărare transparentă şi corectă, însă deja mi-a cam sărit muştarul”, declară el.

Mihaiu: Întâmplător sau nu la Sectorul 2 avem cea mai mare pondere de voturi nule din Bucureşti

„Voi vedeţi ştampila cu votat? Ei bine, comisia nu a văzut-o E doar un exemplu din zecile de voturi recuperate cu mari eforturi. Şi pe care majoritatea PSDistă din BES l-a respins din disperare. Nici ei nu au observat ştampila pusă de unul dintre voi. Iar noi avem acces doar la suprafaţă. În sacii închişi sunt anulate mii. Pentru că întâmplător sau nu la Sectorul 2 avem cea mai mare pondere de voturi nule din Bucureşti”, scrie pe Facebook Radu Mihaiu.

El spune că în Sectorul 2 sunt cele mai multe voturi nule din Bucureşti.

„5 ca acesta din poză dacă sunt pe fiecare secţie şi vorbim de peste 1000 de voturi corect exprimate băgate sub preş. Zilele acestea am cerut calm o numărare transparentă şi corectă, însă deja mi-a cam sărit muştarul”, ăncheie Mihaiu.

El cere renumărarea voturilor din Sectorul 2.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mihaiu,
voturi,
nule

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.