Mogo România, fintech care creditează persoane fizice pentru achiziţia de maşini rulate, a inregistrat un parteneriat cu FC Rapid

Autor: Cristina Bellu Postat la 19 iulie 2024 101 afişări

Mogo România, fintech care creditează persoane fizice pentru achiziţia de maşini rulate, a inregistrat un parteneriat cu FC Rapid

Mogo România, fintech-ul specializat în acordarea finanţării pentru autovehicule rulate, se alătură partenerilor FC Rapid în susţinerea tinerilor sportivi în sezonul 2024-2025.

„Împreună vom contribui la promovarea talentelor locale şi la promovarea mobilităţii în ţara noastră, subliniind în acelaşi timp importanţa alegerilor financiare informate”, spune Lucian Prună, Directorul General al Mogo România. 

Viorel Moldovan, Preşedintele FC Rapid, susţine că parteneriatele cu companiile multinaţionale reprezintă o prioritate pentru FC Rapid.

„Suntem convinşi că împreună vom contribui la dezvoltarea celui mai iubit sport din România prin susţinerea tinerilor fotbalişti şi promovarea performanţei”, declară Viorel Moldovan, Preşedintele FC Rapid.

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.