O companie oferă „inspectori” de loialitate. Aceştia îi verifică pe cei care îşi înşală partenerul

Autor: Petru Mazilu Postat la 06 octombrie 2024 8 afişări

O companie oferă „inspectori” de loialitate. Aceştia îi verifică pe cei care îşi înşală partenerul

O companie americană oferă „inspectori” de loialitate care îi verifică pe cei suspectaţi că îşi înşală partenerul. Verificarea ţine câteva zile şi costă aproximativ 100 de dolari. Compania are un angajat permanent şi sute de colaboratori cu jumătate de normă.

Savanna Harrison, în vârstă de 27 de ani, este o „inspectoare” profesionistă, care foloseşte reţelele de socializare pentru a-i expune pe cei care îşi înşală partenerii, potrivit Sky News. Ea susţine că a trecut prin această experienţă şi vrea să ajute alte femei să preîntâmpine problema. De aceea, Savanna a început să lucreze pentru o companie numită Lazo, care se descrie drept „un instrument conceput pentru a vedea intenţiile şi a renunţa la relaţiile toxice”.

Concret, Savanna este plătită pentru a efectua zeci de teste de loialitate pe lună pe oameni suspectaţi că îşi înşală partenerii. De obicei, femeile apelează la serviciile ei, iar un test de loialitate poate dura în jur de cinci zile. Testul se termină în momentul în care „suspectul” acceptă o întâlnire.

Testele costă între 50 şi 80 de dolari, dar preţul poate trece de 100 de dolari, în funcţie de serviciile oferite.

Compania Lazo are un singur „inspector” cu normă întreagă, care câştigă aproximativ 3.000 de dolari pe lună făcând teste de loialitate. Compania înfiinţată în acest an mai colaborează cu aproximativ 400 de verificatori cu normă parţială, cum este şi Savanna.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
loialitate,
parteneri,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.