O jurnalistă de origine română, Irina Bucur, a fost prezentă la mitingul unde a fost împuşcat Trump şi a vorbit la CNN. Ea lucrează la ziarul regional Butler Eagle din Pennsylvania

Autor: Robert Manea Postat la 14 iulie 2024 108 afişări

O jurnalistă de origine română, Irina Bucur, a fost prezentă la mitingul unde a fost împuşcat Trump şi a vorbit la CNN. Ea lucrează la ziarul regional Butler Eagle din Pennsylvania

Irina Bucur, o jurnalistă de origine română care scrie pentru ziarul regional Buttler Eagle din oraşul Butler, Pennsylvania, se afla la faţa locului când fostul preşedinte Donald Trump a fost împuşcat.

Tentativa de asasinare a avut loc sâmbătă 13 iulie 2024 la ora 6:11 PM în SUA, respectiv duminică 14 iulie la ora 1:11 AM în România, în timp ce fostul preşedinte american ţinea un discurs în cadrul unui miting electoral la Butler, Pennsylvania.

„Am fost şocată în primele momente. Nu am fost lânga fostul preşedinte Donald Trump la momentul tragerii, nu am ştiut exact ce s-a întâmplat. Nu am crezut iniţial că a fost un antentat şi nu cred că doar eu, ci nici cei de lângă mine nu şi-au dat seama” a declarat Irina Bucur în cadrul emisiei live CNN.

„Unii oamenii au început imediat să strige să fie evacuată zona, alţii şi-au scos telefoanele să filmeze scena. Unii participanţi la miting mi-au spus că l-au văzut pe acoperiş pe cel care a tras, alţii îmi spuneau alte lucruri, era o confuzie mare.” a mai declarat aceasta.

Conform LinkedIn, din 2023 Irina Bucur a studiat la universitatea Chatham din Pennsylvania. În prezent este reporter la ziarul Butler Eagle din oraşul Butler, Pennsylvania.

Conform site-ului Intelligentrelations, Irina Bucur scrie despre educaţie, dezvoltarea comunităţii şi administraţia locală.

În decembrie 2021, Irina a absolvit Universitatea Chatham cu o diplomă de licenţă în comunicare, cu specializare în jurnalism şi film. Lucrarea sa de diplomă, „Jurnalismul independent românesc: Negocierea unei identităţi post-comuniste”, a fost primită cu mare interes în domeniul media şi jurnalismul internaţional, conform site-ului de bloguri Tumblr.

După absolvirea facultăţii, Irina a lucrat ca stagiar în comunicare digitală la The Stimson Center, Washington D.C., un ONG specializat pe securitatea naţională şi internaţională. S-a mutat din Pittsburgh în Yonkers şi apoi înapoi în Pennsylvania în mai 2023 pentru a lucra ca reporter în Butler.

Nu este clar dacă studiile anterioare facultăţii au fost realizate în România sau Statele Unite ale Americii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pennsylvania,
bucurie,
ziar,
impuscare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.