O trupă rock şi-a anulat turneul mondial din cauza unui comentariu despre atacul asupra lui Trump

Autor: Petru Mazilu Postat la 16 iulie 2024 90 afişări

Jack Black a anulat restul turneului mondial al trupei sale, Tenacious D, după ce colegul său de trupă a făcut un comentariu controversat despre tentativa de asasinare a lui Donald Trump.

O trupă rock şi-a anulat turneul mondial din cauza unui comentariu despre atacul asupra lui Trump

Starul a spus că a fost „orbit” de remarcile lui Kyle Gass pe scenă şi „toate planurile creative de viitor” pentru trupa lor sunt sub semnul întrebării.

Grupul de comedie rock a fost duminică pe o scenă din Sydney, Australia. Lui Gass i s-a cerut să-şi pună o dorinţă de ziua de naştere.

„Nu-l rata pe Trump data viitoare”, a răspuns Gass, potrivit Sky News.

Ulterior, pe Instagram, Black a transmis că „nu va tolera niciodată discursul instigator la ură şi nu va încuraja violenţa politică sub nicio formă. După multă reflecţie, nu mai cred că este potrivit să continui turneul Tenacious D şi toate planurile creative viitoare sunt în aşteptare”, a precizat el.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comentariu,
tenacious d,
trump

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.