(P) Experienţa TUYA: prin ce se remarcă cel mai nou restaurant din Bucureşti
TUYA Bucharest este un concept nou de restaurant deschis în nordul capitalei din pasiune pentru gastronomia fină şi care are la bază caracteristicile bucătăriei de pe Coasta de Azur: savuroasă, proaspătă şi variată.
În urma succesului primului restaurant deschis la Viena în anul 2019, TUYA a dorit să exporte acest concept, să aducă aromele frantuzesti şi în alte locuri din Europa, drept care, în toamna acestui an s-a deschis TUYA Bucharest – o investiţie care se ridică la patru milioane de euro şi care mizează pe o serie de elemente care oferă o experienţă culinară şi ambientală unică pentru clienţi.
Atât expertiza internaţională a chefilor, cât şi ingredientele care provin de la furnizori din sfera fair-trade şi care trec printr-un sistem de verificare riguros (nu mai puţin de zece criterii), reprezintă atuurile acestui restaurant. Este un local potrivit pentru prânzul de afaceri, pentru o cină romantică sau în compania prietenilor, dar şi pentru ocazii speciale, aniversari etc. Este un spaţiu în care regăseşti distincţie şi eleganţă, în care poţi explora prin intermediul gustului diferite destinaţii, şi în care ai parte de tot ceea ce este mai bun, de la dish-uri şi până la servire.
Cel mai popular aperitiv este tartarul de ton, servit cu trufe negre proaspăt rase, iar printre specialităţile franţuzeşti inconfundabile se numără esgargots à la bourguigonne, fois gras terrine, acompaniată de chutney de ceapă roşie, iar pentru desert sufleul cu 70% ciocolată neagră şi îngheţată de cocos.
Conceptul gastronomic este completat de o selecţie extinsă de vinuri, precum şi de reţete originale de cocktail-uri, într-o prezentare spectaculoasă. De exemplu, Duck’n’Roses este un cocktail pe bază de gin Tanqueray care a fost conceput pentru prima dată la restaurantul Tuya din Viena şi al cărui gust nu se mai găseşte nicăieri în lume.
Design-ul rafinat al interiorului restaurantului împrumută din eleganţa Rivierei franceze. Fiecare element inspiră bun gust, atât la nivel vizual cât şi în farfurie. Acesta este de fapt şi unul dintre principiile care se află la baza conceputului TUYA. Mâncarea şi ambientul servirii acesteia denotă respect, apreciere şi admiraţie pentru clienţi.
Experienţa oferită oaspeţilor de TUYA Bucharest nu se rezumă însă la partea gastronomică, ci are în vedere şi latura de entertainment de calitate, o serie de artişti internaţionali de excepţie urmând deja să concerteze în locaţie.
TUYA are toate premisele unei afaceri de succes în domeniul HoReCa şi are în vedere deschiderea unor noi restaurante în Milano, Mikonos şi alte zone ofertante din Europa.
Urmărește Business Magazin

Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro
-
Ce mai face George Soros la 94 de ani, „inamicul public" numărul 1 din România. Cine este Alexander Soros, urmașul lui, care a fost decorat de fostul președinte american Joe Biden în locul tatălui său. Scott Bessent, mâna dreaptă a lui Soros, alături de care a prăbușit lira sterlină, e acum ministru de Finanțe în SUA