LIVE: ZF Real Estate by Storia.ro - Cum redefineşte flexibilitatea piaţa de birouri?

Parchetul suedez confirmă că a fost deschisă o anchetă pentru viol împotriva lui Kylian Mbappé

Autor: Rafael Hekman Postat la 15 octombrie 2024 13 afişări

Parchetul suedez a confirmat marţi dimineaţă că a fost deschisă o anchetă pentru viol, în urma vizitei lui Kylian Mbappé la Stockholm. Potrivit cotidianelor suedeze Aftonbladet şi Expressen, ancheta îl vizează direct pe căpitanul echipei Les Bleus. Jucătorul calificase acuzaţia drept „fake news”.

Parchetul suedez confirmă că a fost deschisă o anchetă pentru viol împotriva lui Kylian Mbappé

Marţi dimineaţă, parchetul suedez a confirmat că este în curs o anchetă pentru „viol”, confirmă şi francezii de la L’Equipe. Ancheta este în legătură cu evenimentele care au avut loc în centrul oraşului Stockholm, după ce Kylian Mbappé şi anturajul său au vizitat capitala suedeză, fără a preciza însă cine este anchetat. În comunicatul său de presă, parchetul a confirmat că a fost depusă o plângere pentru evenimentele care au avut loc pe 10 octombrie.

La rândul lor, ziarele suedeze sunt mai precise. Aftonbladet, care dezvăluise luni deschiderea unei anchete fără a face legătura cu jucătorul, a publicat marţi dimineaţă un articol în care se afirmă că liderul echipei Franţei este autorul presupuselor fapte, care au avut loc joi într-un hotel din centrul oraşului şi care au făcut obiectul unei plângeri.

Luni seara, ziarul Expressen a fost primul care l-a făcut pe căpitanul Franţei subiectul anchetei pentru viol, afirmând că acesta este un „suspect rezonabil”, cel mai scăzut nivel de acuzaţie în sistemul judiciar local.

Luni, Mbappé a calificat aceste acuzaţii drept „ştiri false” într-o postare publicată pe reţeaua de socializare X. Anturajul său a emis o declaraţie prin care a negat ferm orice implicare. Târziu în seară, aceiaşi apropiaţi au mai declarat pentru AFP că nu aveau cunoştinţă de nicio plângere împotriva vedetei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mbappé,
viol,
anchetă

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.