Paul Stănescu, despre varianta unui candidat independent la prezidenţiale: exclud acest lucru

Autor: Petru Mazilu Postat la 14 iunie 2024 26 afişări

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat vineri că exclude varianta unui candidat independent susţinut de partidul său la alegerile prezidenţiale. Nu este doar părerea mea, a spus Stănescu. El a adăugat că PSD va avea propriul candidat.

Paul Stănescu, despre varianta unui candidat independent la prezidenţiale: exclud acest lucru

Conducerea PSD se reuneşte vineri în localitatea braşoveană Sâmbăta de Sus pentru a discuta strategia partidului în perspectiva alegerilor parlamentare şi prezidenţiale.

„Nu este doar părerea mea, ci şi a multor colegi cu care stau de vorbă. Partidul Social Democrat va avea un candidat la funcţia prezidenţială un membru al Partidului Social Democrat”, a declarat Paul Stănescu.

Secretarul general al PSD a mai spus că exclude varianta privind susţinerea de către social democraţi a unui candidat independent în cursa pentru Palatul Cotroceni.

„Eu exclud lucru acesta, eu ca secretar general şi ca membru al partidului exclud lucrul acesta”, a transmis liderul PSD.

Paul Stănescu a refuzat să comenteze şansele unui candidat al PSD la alegerile prezidenţiale.

„Nicio compeţie nu seamănă cu alta”, a precizat Stănescu.

PSD vrea o alianţă cu PNL pentru alegerile prezidenţiale în care candidatul unic să fie un social-democrat. Liberalii, însă, au respins varianta şi au anunţat că PNL va avea propriul candidat la alegerile prezidenţiale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
stănescu,
alegeri,
candidat

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.