Percheziţii ale DGA la sediul Poliţiei Locale Sector 1. Cei vizaţi de anchetă au fost suspendaţi

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 04 iunie 2024 23 afişări

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie fac percheziţii, marţi dimineaţă, la sediul Poliţiei Locale Sector 1 pentru suspiciuni de fapte de corupţie. Sunt vizate trei persoane care au ca atribuţii realizarea de verificări la cluburi, terase şi comercianţii din pieţe.

Percheziţii ale DGA la sediul Poliţiei Locale Sector 1. Cei vizaţi de anchetă au fost suspendaţi

„Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie fac percheziţii, în această dimineaţă, la sediul Poliţiei Locale Sector 1 pentru suspiciuni de fapte de corupţie. Sunt vizaţi trei poliţişti locali din cadrul Compartimentului Control Activităţi Comerciale care au ca atribuţii realizarea de verificări la cluburi, terase, comercianţii din pieţe etc, cu precădere la teresele situate în Parcul <Regele Mihai I>, precum şi la cele din zonele Floreasca, Dorobanţi şi Calea Victoriei”, anunţă Primăria Sectorului 1 al capitalei.

Potrivit sursei citate, toţi cei vizaţi de ancheta ofiţerilor anticorupţie au fost suspendaţi imediat din funcţii.

„Fosta echipă din administraţia PSD - PNL care lua şpagă la Poliţia Locală Sector 1 este destructurată. Reamintesc că săptămâna trecută ofiţerii DGA au ridicat 12 poliţişti locali suspectaţi că ar fi luat mită - în urma unei plângeri venită din partea mea. Aşa se reformează instituţiile publice”, declară primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
percheziţii,
poliţie locală,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.