Povestea puştiului de 15 ani care a transformat banii primiţi de la bunica într-o afacere de 100.000 de dolari
Erik Finman este un adolescent din Idaho, SUA, în vârstă de 15 ani care, spre deosebire de alţi copii de vârsta sa, nu a cheltuit banii primiţi de la bunica pe haine sau dulciuri ci i-a investit în monede digitale.
Finman a primit de la bunica sa 1.000 de dolari cu ocazia sărbătorilor de Paşte pe care i-a investit în cumpărarea de monede Bitcoin, în urma vânzării cărora a câştigat 100.000 de dolari, potrivit entrepreneur.com. Finman îi datorează fratelui mai mare ideea de a folosi monedele Bitcoin. A primit 0.2 monede de la el apoi, cu banii de la bunica sa, a cumpărat mai multe. Le-a vândut un an mai târziu şi a câştigat 100.000 de dolari, când preţul monedelor Bitcoin s-a ridicat la 1.200 de dolari.
A utilizat câştigul pentru a lansa Botangle.com, un start-up prin care distribuie tutoriale video online contra cost. Botangle este un serviciu e-learning pe 59 de teme care includ, bineînţeles, detalii despre investiţiile în Bitcoin şi antreprenoriat, alături de programare, matematică avansată, efecte speciale 3D şi cursuri de nutriţie. Finman crede în moneda Bitcoin atât de mult încât îşi plăteşte chiar şi cei 20 de angajaţi cu bani digitali. “Vreau să popularizez această modalitate de plată fiindcă sunt convins că va aduce schimbări uriaşe, mai mult decât îşi poate imagina cineva acum, la fel cum era Internetul în anii ‘90” a declarat tânărul antreprenor pentru publicaţia Mashable.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro
- Alegătorii americani bărbaţi, superponderali, care nu au studii superioare, care nu au prieteni şi care sunt loviţi în masculinitatea lor, au înclinat balanţa în favoarea lui Donald Trump. Într-o analiză, New York Times, unul dintre cele mai importante ziare americane, spune că diviziunea pe diplome a devenit cea mai importantă diviziune în viaţa americană