Pregătiţi-vă valizele de călătorie. Una dintre cele mai fascinante destinaţii din lume care trebuie văzută măcar odată în viaţă îşi aşteaptă turiştii cu braţele deschise şi sejur all inclusive + zbor la doar 500 de euro VIDEO

Autor: Iulian Tenchiu Postat la 28 septembrie 2024 7 afişări

Pregătiţi-vă valizele de călătorie. Una dintre cele mai fascinante destinaţii din lume care trebuie văzută măcar odată în viaţă îşi aşteaptă turiştii cu braţele deschise şi sejur all inclusive + zbor la doar 500 de euro VIDEO

Egiptul, una dintre cele mai încărcate de istorie destinaţii turistice din lume, a început încă din 2020 să îşi facă loc în topul opţiunilor de vacanţă ale românilor, atunci când multe destinaţii turistice erau inaccesibile. Nevoia de a evada într-o vacanţă a explodat în pandemie şi s-a estompat treptat după criza sanitară, dar în ciuda acestei dinamici, Egiptul a rămas sus în clasamentul celor mai vizate destinaţii de vacanţă, pe lângă opţiunile tradiţionale cum ar fi Turcia sau Grecia. Potrivit lui Cosmin Marinof, CEO-ul agenţiei turistice Dertour, un sejur all inclusive de o săptămână şi zbor asigurat în ţara faraonilor ajunge la 500 de euro, cu acest preţ rămânând una dintre cele mai accesibile destinaţii turistice.

„Egipt este o destinaţie pentru tot anul. Te poţi duce să te bronzezi şi în decembrie. Cu 500 de euro ai şapte nopţi all inclusive şi zbor inclus. Tarifele sunt foarte bune„ a declarat Cosmin Marinof, CEO Dertour România în cadrul emisiunii ZF Live realizată cu sprijinul Orange Business.

Turiştii care ajung în ţara piramidelor se pot bucura de Marea Roşie, cunoscută pentru fauna unică, dar totodată pot lua parte şi la tururile ghidate şi la excursiile către cele mai emblematice destinaţii istorice cum ar fi Valea Regilor, unde sunt îngropaţi toţi marii conducători ai Egiptului Antic.

„Egiptul are pe lângă tarifele bune Marea Roşie, unde ai o faună acvatică cu care nu te întâneşti prea uşor. Aceste vacanţe nu sunt făcute ca sa ieşi neapărat din resort. Ai acest all inclusive, ai aceste experienţe în timpul sejurulu, ai excursiile unice pe care poţi să le faci la piramide sau în Valea Regilor, odată în viaţă tot trebuie să le vezi„ a mai spus Cosmin Marinof la ZF Live.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.