Premierul britanic a mers la Bruxelles pentru a reconstrui încrederea dintre UE şi Marea Britanie

Autor: Petru Mazilu Postat la 03 octombrie 2024 16 afişări

Premierul britanic Keir Starmer a mers la Bruxelles pentru a reconstrui încrederea dintre UE şi Marea Britanie. El s-a întâlnit cu preşedinta Comisiei Europene, Ursula Von der Leyen. Întâlnirea a avut loc miercuri la sediul Comisiei din Bruxelles.

Premierul britanic a mers la Bruxelles pentru a reconstrui încrederea dintre UE şi Marea Britanie

Keir Starmer a făcut prima sa vizită la Bruxelles de când a devenit prim-ministru. Scopul principal a fost să reconstruiască legăturile şi încrederea cu UE după Brexit, potrivit BBC.

De asemenea, el a cerut o cooperare mai strânsă în ceea ce priveşte apărarea, securitatea, energia şi schimbările climei.

Relaţiile dintre Marea Britanie şi UE s-au îmbunătăţit constant după izbucnirea războiului din Ucraina. Cele două părţi au lucrat împreună pentru a impune sancţiuni Moscovei şi pentru a ajuta Ucraina.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
starmer,
ue,
vizită

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.