Primăria Arad reacţionează după incidentul de la Colegiul „Elena Ghiba Birta"

Autor: Andreea Tobias Postat la 04 octombrie 2024 110 afişări

Primăria Arad reacţionează după incidentul de la Colegiul „Elena Ghiba Birta", unde un profesor a fost rănit de o bucată de tencuială desprinsă: zona afectată nu era inclusă în proiectul de reabilitare.

Primăria Arad reacţionează după incidentul de la Colegiul „Elena Ghiba Birta"

„Regretăm incidentul petrecut în urmă cu puţin timp la Colegiul Naţional Elena Ghiba Birta din municipiu, unde în urma desprinderii unei bucăţi de circa 80 cm2 de tencuială de pe intradosul rampei de coborâre de la etajul II al clădirii la etajul I, un cadru didactic a avut de suferit. Precizăm că specialiştii care au expertizat starea clădirii, înainte de începerea lucrărilor, nu au prevăzut niciun fel de intervenţii în zona respectivă, astfel ea nefăcând parte din proiectul de reabilitare”, transmite Primăria Arad.

Instituţia adaugă că va dispune verificarea tuturor zonelor în care nu au fost prevăzute prin documentaţia tehnică lucrări cu ocazia recentei reabilitări.

O bucată de tenciuală a căzut peste o profesoară la o şcoală din Arad. Femeia de 51 de ani a fost preluată de către echipajul medical SAJ pentru îngrijiri medicale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
primăria arad,
tencuială,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.