Primăria Baia Mare investeşte 4,4 mil. euro în reabilitarea locuinţelor sociale

Autor: Laurentiu Cotu Postat la 09 iulie 2024 29 afişări

Primăria Baia Mare investeşte 4,4 mil. euro în reabilitarea locuinţelor sociale

Primăria Baia Mare a demarat un program de investiţii de 4,4 mil. euro, finanţat prin Prioritatea 3 - O regiune cu localităţi prietenoase cu mediul din cadrul Programului Regional Nord-Vest 2021-2027, pentru reabilitarea a aproape 240 de locuinţe sociale cu 500 de locatari. Cele două blocuri incluse în proiectele cu finanţare europeană ale primăriei Baia Mare vor avea parte de o anvelopare termică care va creşte eficienţa energetică cu aproape 40%, prin folosirea surselor regenerabile de energie, potrivit unui comunicat de presă transmis de Agenţia de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest.

’’Până la finalul anului 2025, când toate investiţiile vor fi puse în aplicare, cele două clădiri rezidenţiale vor avea parte de o instalaţie modernă de luminat stradal, de o infrastructură tehnologizată pentru livrarea apei calde sau a gazului pe scara blocului şi nu în ultimul rând, întreaga comunitate se va bucura de noua valoare architecturală a blocurilor supuse acestui proces de reabilitare’’, se arată în comunicatul de presă transmis de ADR Nord-Vest.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Baia Mare,
reabilitare

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.