Primăria Braşov investeşte peste 20 mil. lei în construirea a 60 de apartamente pentru familiile de tineri din muncipiu

Autor: Laurentiu Cotu Postat la 22 iulie 2024 56 afişări

Primăria Braşov investeşte peste 20 mil. lei în construirea a 60 de apartamente pentru familiile de tineri din muncipiu

Primăria Braşov implementează un proiect european de 21,1 mil. lei (4,2 mil. euro), fără TVA, finanţat prin fonduri nerambursabile, prin intermediul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), ce presupune construirea în cartierul Noua, strada Nucului, a 60 de apartamente pentru familiile de tineri din muncipiu. Fiecare apartament va avea living, un dormitor, bucătărie, baie, cămară şi hol.

Tinerii trebuie să îndeplinească o serie de condiţii, printre care vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani, venitul pe membru de familie să fie mai mic decât salariul lunar mediu pe economie, să nu deţină o locuinţă, nici să nu fi deţinut, locuiesc în prezent într-o locuinţă supraaglomerată şi precară. Criteriile pot avea în vedere dacă tinerii au în grija unu sau mai mulţi copii la nivelul gospodăriei, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Braşov.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Brasov,
apartamente,
familie

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.