Prognoză specială pentru Bucureşti: urmează ploi, intensificări ale vântului şi temperaturi scăzute

Autor: Petru Mazilu Postat la 19 septembrie 2024 22 afişări

Prognoză specială pentru Bucureşti: urmează ploi, intensificări ale vântului şi temperaturi scăzute

Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă că în Bucureşti urmează o perioadă cu ploi, intensificări ale vântului şi temperaturi mai scăzute decât decle normale în această perioadă. Vineri, dispar ploile şi temperaturile urcă uşor.

Joi, valorile termice diurne vor fi mai scăzute faţă de ziua precedentă şi se vor situa sub mediile multianuale specifice acestei date. Cerul se va înnora treptat, iar în a doua parte a zilei şi la începutul nopţii, trecător va ploua. Vântul va sufla în general moderat, cu viteze de 30...35 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul a 20 de grade, iar cea minimă va fi de 11...13 grade.

Vineri, valorile termice vor fi aproapiate de normalul climatologic al datei. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va prezenta unele intensificări, cu viteze de 40...45 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, a precizat Administraţia Naţională de Meteorologie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
prognoză,
avertizare,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.