Retailerul german de încălţăminte Deichmann închiriază 20.000 mp de spaţii industriale în proiectul ELI Park Bucureşti, unde vrea să dezvolte un centru regional de distribuţie

Autor: Cristina Bellu Postat la 14 octombrie 2024 16 afişări

Retailerul german de încălţăminte Deichmann închiriază 20.000 mp de spaţii industriale în proiectul ELI Park Bucureşti, unde vrea să dezvolte un centru regional de distribuţie

Deichmann, principalul retailer de încălţăminte din Europa, a semnat un contract de închiriere pentru 20.000 de metri pătraţi de spaţii industriale în ELI Park Bucureşti, proiect aflat în portofoliul ELI Parks, unul dintre principalii dezvoltatori de pe piaţa imobiliară logistică şi industrială din România.

“Acest proiect va consolida operaţiunile noastre în regiunea Europei Centrale şi de Sud-Est, poziţionându-ne pentru o creştere susţinută în anii următori. Suntem încântaţi să ne aliniem operaţiunile la reţeaua extinsă Deichmann şi suntem mândri să înfiinţăm propriul nostru centru de distribuţie independent”, spune Ruxandra Frunzetti, director general pentru Deichmann Logistica.

Contractul de închiriere a fost semnat pentru o perioadă de 7 ani, cu posibilitatea de extindere pe încă pe 3 ani şi include şi 1.050 de metri pătraţi dedicaţi birourilor şi zonelor sociale.

„Decizia Deichmann de a înfiinţa un centru internaţional de distribuţie la noi subliniază avantajele strategice pe care locaţia şi infrastructura noastră le oferă companiilor de top din sectoarele de retail şi e-commerce”, spun reprezentanţii ELI Parks.

Călin Badea, consultant Industrial & Logistică la CBRE, compania care a consiliat Deichmann în tranzacţie, menţionează că alegerea Eli Parks 3.3 a fost rezultatul unei analize minuţioase şi complete a pieţei, care a inclus 14 locaţii de la 10 dezvoltatori.

„Proiectul personalizat oferă eficienţa şi flexibilitatea necesare pentru a susţine extinderea lor în regiunea noastră” a concluzionat Călin Badea.

Reţeaua de parcuri logistice şi industriale de clasă A, ELI Parks, este dezvoltată în parteneriat de către grupul Element, fondat de Ionuţ Dumitrescu, şi D Craig Real Estate, divizia imobiliară a fondului de investiţii D Craig Holding, controlat de Sacha Dragic, fondatorul Superbet.

Pe lângă hubul din zona de Nord-Vest a Capitalei, dezvoltatorul lucrează la o serie de proiecte în Iaşi, Ploieşti şi Bacău.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.