Retailerul german Lidl continuă investiţiile pe plan local prin deschiderea a trei noi magazine

Autor: Roxana Rosu Postat la 16 septembrie 2024 51 afişări

Retailerul german Lidl continuă investiţiile pe plan local prin deschiderea a trei noi magazine

Retailerul german Lidl continuă investiţiile pe plan local prin deschiderea a trei noi magazine  în Bucureşti, Sibiu şi Râşnov, pentru care au fost create 86 de noi locuri de muncă.

Magazinul din Capitală, situat în sectorul 5, pe strada Toporaşi,  a fost inaugurat luni, 16 septembrie, urmând ca celelalte două să fie deschise pe 23, respectiv 30 septembrie.

Companiile Lidl din România (Lidl Discount SRL, Lidl România SCS, Lidl România SRL şi Lidl Imobiliare România Management SCS) au încheiat 2023 cu o cifră de afaceri consolidată de peste 22,4 miliarde de lei, în creştere cu 18%, şi un profit net de aproximativ 1 miliard de lei, apropiat de nivelul de anul trecut.

Reteaua de discount are peste 12.000 de angajaţi la nivel national.

Lidl a intrat în România în 2011, când a preluat cele peste 100 de magazine ale Plus Discount de pe plan local, pe care ulterior le-au rebranduit. În paralel, au început şi să deschidă şi magazine proprii, proces care a continuat şi continuă şi astăzi.

Compania are peste 350 de magazine de discount în România.

 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lidl,
bucuresti,
deschidere,
romania,
inaugurare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.