Reuşită made în România. Povestea antreprenorului român care a lăsat Italia în spate şi s-a întors în ţară pentru a deschide un business de succes. Acum el se laudă cu produse 100% naturale, fără chimicale şi care au în spate ani de tradiţie VIDEO
Viitorul pieţei locale de vin stă în soiurile autohtone, iar producătorii ar trebui să mizeze mai puţin pe cele internaţionale, mai ales export, este de părere Tiberiu Marton, fondator al Cramei Agape, un mic producător de vin din judeţul Timiş.
„Cred că nu atingem pieţele din afară cu soiuri internaţionale pentru că sunt foarte multe ţări care le produc. Străinii care vin în România cer ceva autohton, cu asta trebuie să mergem înainte. Acesta este viitorul industriei locale de vin“, spune Tiberiu Marton, prezent în cadrul emisiunii ZF 15 minute cu un antreprenor, un proiect Ziarul Financiar şi Alpha Bank.
Crama Agape a pornit la drum în 2016 cu producţia, iar doi ani mai târziu a lansat primul vin. Businessul are un concept care se bazează pe o producţie bio, astfel că nu foloseşte îngrăşăminte chimice.
„Pentru produsele pe care le fac eu şi pentru modalitatea mea de a cultiva viţa de vie, piaţa nu este pregătită 100%. Totuşi, sunt foarte mulţi oameni, mai ales tineri, care nu vor să guste doar vinul, vor să vadă ce se întâmplă în spatele sticlei de vin, cum se produce licoarea, ce se foloseşte. Noi asta facem, ajutăm natura să se dezvolte cât mai bine. Nu folosim produse chimice“, spune Tiberiu Marton.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro