Saorma sau restaurant? Ce si unde mananca romanii?
Bucurestenii prefera sa iasa in oras si sa manance la restaurante de tip fast-food, in timp ce romanii din provincie ies mai degraba la restaurantele clasice, arata un studiu de piata al Unilever Food Solutions, divizia specializata de solutii gastronomice a companiei Unilever.
Criza financiara si situatia economica dificila au modificat comportamentul de consum al romanilor atunci cand ies la restaurant."Uitandu-ne la ce se intampla la nivel global, se observa trecerea de la restaurante scumpe la restaurante mai putin scumpe si la consumul unui numar mai mic de preparate. In Romania cel mai des se renunta la desert si la aperitive cand se iese in oras, astfel incat valoarea totala a unei mese in afara casei este in scadere", spune Maria Gavrilescu, channel marketing leader Unilever Food Solutions.
De asemenea, se mai poate observa ca unii romani au ales sa gateasca mai mult in casa mai degraba decat sa iasa la restaurant.
Cititi mai multe pe www.zf.ro
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro