Surpriză: Goldman Sachs devine acţionar majoritar al TAIT, firma din spatele show-urilor celebrei cântăreţe Taylor Swift

Autor: Valeriu Dănilă Postat la 10 iulie 2024 17 afişări

Surpriză: Goldman Sachs devine acţionar majoritar al TAIT, firma din spatele show-urilor celebrei cântăreţe Taylor Swift

Goldman Sachs Alternatives preia pachetul majoritar de acţiuni al companiei, TAIT, firma din spatele celebrului tuneu „Eras Tour” al cântăreţei Taylor Swift, scrie Bloomberg.

Platforma de investiţii alternative a celor de la Goldman Sachs a încheiat o înţelegere pentru a prelua pachetul de acţiuni deţinut de Providence Equity Partners, a arătat TAIT într-un comunicat.

Datele financiare ale afacerii nu au fost prezentate public.

TAIT a explicat că managementul companiei va rămâne neschimbat, iar membrii acestuia sunt în continuare acţionari importanţi.

Firma este specializată în proiectarea şi construcţia decorurilor pentru evenimente live şi a mai lucrat în trecut cu Rihanna, Beyoncé, dar şi cu Taylor Swift în anul 2018.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Goldman Sachs,
TAIT,
Taylor Swift

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.