Taylor Swift a câştigat 7 premii MTV şi a devenit cel mai premiat artist din istoria evenimentului

Autor: Petru Mazilu Postat la 12 septembrie 2024 31 afişări

Taylor Swift a câştigat 7 premii MTV şi a devenit cel mai premiat artist din istoria evenimentului

Taylor Swift a câştigat şapte premii MTV şi a devenit cel mai premiat artist din istoria evenimentului. Cânăreaţa are 30 de premii în toată cariera depăşind-o astfel pe Beyoncé. Ceremonia MTV Video Music Awards 2024 s-a desfăşurat la New York.

În timpul discursului de pe scenă, Swift şi-a încurajat fanii să voteze la alegerile prezidenţiale din SUA de luna viitoare. Mesajul a fost trimis la o zi după ce vedeta a anunţat că o suţine pe democrata Kamala Harris.

Este al treilea an la rând în care Swift a câştigat premiul pentru videoclipul anului.

Katy Perry şi Chappell Roan au fost alte vedete care au strălucit la MTV Video Music Awards 2024. Perry a câştigat premiul Video Vanguard, echivalentul MTV al premiului pentru întreaga carieră, iar Roan a fost declarată cea mai bună artistă la debut.

Trofeele au fost distribuite la UBS Arena din New York.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
taylor swift,
mtv,
premii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.