Tuborg România a numit-o pe Simona Potecu în funcţia de vicepreşedinte de marketing

Autor: Mădălina Dediu Panaete Postat la 24 iulie 2024 47 afişări

Tuborg România a numit-o pe Simona Potecu în funcţia de vicepreşedinte de marketing

Tuborg România a numit-o pe Simona Potecu, un executiv cu peste 25 de ani de experienţă, în funcţia de marketing vice president. Anterior ea a lucrat în mai multe companii din industria de bunuri de larg consum precum Jacobs Douwe Egberts, Mondelez International, Kraft Food Group şi Unilever, supervizând implementarea strategiilor de marketing ale acestora în ţări precum România, Germania, Austria, Elveţia, Grecia şi Bulgaria.

„Este o adevărată plăcere şi o nouă provocare să fiu aici, alături de colegi creativi şi entuziaşti. Începem acest drum împreună, urmând aceleaşi principii care m-au ghidat mereu: strategie înainte de tactici, focus pe priorităţi – singura modalitate de a obţine rezultate durabile, şi multă pasiune pentru ceea ce facem şi pentru modul în care alegem să facem. Ca profesionişti în marketing, recunoaştem că puterea nu este la noi, ci la consumatori. Ne vom dedica să rămânem în topul preferinţelor lor şi să fim mereu cu un pas înaintea tendinţelor de consum, într-o  piaţă a băuturilor din ce în ce mai competitivă şi dinamică”, a declarat Simona Potecu, Marketing Vice President Tuborg România.

În calitate de Marketing Vice President la Tuborg România, Simona Potecu se alătură echipei de lideri ai companiei, asumându-şi responsabilităţi extinse de marketing, consumer marketing, precum şi trade marketing. Rolul său va fi esenţial în creşterea business-ului, prin formularea unei perspective strategice pentru mărci şi prin traducerea acesteia în planuri clare şi execuţii superioare în magazine.

UNITED ROMANIAN BREWERIES BEREPROD, producătorul berii Tuborg, a avut în 2023 o cifră de afaceri de 659 de milioane de lei, în creştere cu 20% faţă de anul precedent. În prezent, portofoliul include: Tuborg, Tuborg 0.0%, Carlsberg, Carlsberg LUMA, Carlsberg 0.0%, Holsten, SKOL Original, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner, Grimbergen, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, Bucur, Somersby, precum şi Granini pe piaţa băuturilor răcoritoare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marketing,
romania,
functie,
numire

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.